Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dawna pocztówka z Jabłonny 1899-1939

Tytuł:
Dawna pocztówka z Jabłonny 1899-1939
Autorzy:
Szczepański, Jacek (1971- )
Temat:
Miasta małe
Zbiory specjalne
Jabłonna (woj. mazowieckie, pow. legionowski, gm. Jabłonna)
Historia
Rok wydania:
2022
Wydawca:
Jabłonna : Gmina Jabłonna
ISBN:
9788396488701
Opis fizyczny:
96 stron : faksymilia ; 21x22 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01443nam#a2200409#i#4500
001 1483301475121
003 CBP
005 20240301121920.9
008 220929s2022####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788396488701
040 %a CBP %c CBP %e PNN
100 1 %a Szczepański, Jacek %d (1971- ) %e Autor
245 1 0 %a Dawna pocztówka z Jabłonny 1899-1939 / %c Jacek Emil Szczepański.
260 # %a Jabłonna : %b Gmina Jabłonna, %c 2022.
300 %a 96 stron : %b faksymilia ; %c 21x22 cm.
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Albumy i książki artystyczne
500 %a Pocztówki z kolekcji Jacka Emila Szczepańskiego.
500 %a Współfinansowanie : Unia Europejska (UE).
504 %a Bibliografia na stronach 94-96.
648 # 9 %a 1801-1900
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1901-1914
648 # 9 %a 1914-1918
648 # 9 %a 1918-1939
650 4 %a Miasta małe
650 4 %a Zbiory specjalne
651 %a Jabłonna (woj. mazowieckie, pow. legionowski, gm. Jabłonna)
655 4 %a Album
658 %a Historia
710 2 # %a Urząd Gminy Jabłonna %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u http://www.bibliotekacsp.noip.pl/integro/site/recorddetail/1483301475121 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-964887-0-1
999 %b EO (29/09/2022) %d EO (29/09/2022) %r 2022

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
MG 128682
Status:
Wypożyczona
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies